Αυλαία των πανελλαδικών. Τσίπρας με Μπαλτά στο Υπουργείο

Με το μάθημα επιλογής » Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», ολοκληρώνονται την Τρίτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για  τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.  Οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους μαθητές οι οποίοι  για σοβαρούς λόγους  δεν συμμετείχαν σε κάποιο μάθημα, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου. Στις 17 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις  στα ειδικά μαθήματα ενώ  η πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ  θα διεξαχθεί από 15 έως 26 Ιουνίου.

Οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.
Από τις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερώνονται από τα Λύκεια για τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Με αφορμή την τελευταία ημέρα των πανελλαδικών, ο  πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Υπουργείο Παιδείας . Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το χώρο από όπου γίνεται η μετάδοση των θεμάτων και στη συνέχεια θα  πάει στο γραφείο του υπουργού παιδείας κ. Μπαλτά όπου θα  πραγματοποιηθεί σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου με τον πρωθυπουργό.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here