Αυγή: Ο Γρ. Δημητριάδης κρύβεται, ο Μ. Χρυσοχοΐδης ξεφτιλίζεται

Δριμεία επίθεση στον ανηψιό του πρωθυπουργού και διευθυντή του γραφείου του, Γρ. Δημητριάδη αλλά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη εξαπολύει η εφημερίδα «Αυγή», με αφορμή την εμπλοκή αστυνομικών της συνοδείας του πρώτου σε επεισόδιο ξυλοδαρμού δικικλιστή ο οποίος έκανε το λάθος να διαμαρτυρηθεί όταν του έκλεισαν το δρόμο περνώντας με κόκκινο.

Το άρθρο της Αυγής:

Η “Αυγή” έχει την ασφαλή πληροφορία ότι η συνοδεία ήταν του Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού και ανιψιού του Κ. Μητσοτάκη.

Προσπερνάμε το γιατί ο συγκεκριμένος κύριος, που δεν είναι υπουργός, διαθέτει συνοδεία με αυτοκίνητα και μοτοσικλετιστές, όταν οι προκάτοχοί του είχαν ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο με έναν οδηγό. Και μένουμε στην εντυπωσιακή αμηχανία του Μαξίμου, που απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία της “Αυγής”.

Μπροστά στην αφωνία του Μαξίμου το βάρος της γελοιότητας επιφορτίστηκε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Μ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «αναπαράγει πληροφορίες του ‘Ρουβίκωνα’». Τις οποίες στη συνέχεια επιβεβαίωσε μερικώς λέγοντας ότι αυτά έγιναν στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου σε πολίτη.

Κύριε Χρυσοχοΐδη, μην ξεφτιλίζεστε.

Η “Αυγή” δεν ξέρει ποιος είναι του «Ρουβίκωνα» και ποιος όχι. Έχει την πληροφορία για το γεγονός και έχει την πρόσθετη πληροφορία ότι οι αστυνομικοί που χτύπησαν τον πολίτη ήταν φρουρά του Γρ. Δημητριάδη.

Αν επιβεβαιώνετε το γεγονός, τι σχέση έχει ο «Ρουβίκωνας»;

Αν ο πολίτης διέπραξε αδίκημα, γιατί δεν συνελήφθη;

Είναι υπηρεσιακά προβλεπόμενος ο ξυλοδαρμός στο πλαίσιο ελέγχου;

Και αν τα ξέρετε όλα αυτά, πώς συμβαίνει να μην ξέρετε τι υπηρεσία εκτελούσαν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί και ποιον συνόδευαν;

Αρκετά με τα καραγκιοζιλίκια.

Το Μαξίμου και το υπουργείο ΠΡΟΠΟ οφείλουν μια καθαρή απάντηση.

Το «παραβιάζουμε το κόκκινο και δέρνουμε» δεν είναι χαρακτηριστικό κυβερνητικών προσώπων. Είναι πρακτική νταβατζήδων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here