Αθώα 53χρονη για φόνο – «Ηταν εν αμύνη» αποφάνθηκε το δικαστήριο για το μαχαίρωμα

Μια 53χρονη γυναίκα που κατηγορείτο για φόνο που διαπράχθηκε το 2012, τελικά αθωώθηκε καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι τελούσε εν αμύνη.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκανε δεκτή την απολογία της, κατά την οποία η γυναίκα τρέμοντας (ήταν χρήστης ναρκωτικών μέχρι ένα χρόνο πριν) είπε ότι πλέον εργάζεται και κάνει αποτοξίνωση και ότι έχει τρία παιδιά που μεγάλωσε με μεγάλες δυσκολίες και ότι σκότωσε τον 45χρονο άνδρα εν αμύνη.

Οπως είπε έκαναν σε φιλικό σπιτι χρήση ναρκωτικών οι δυο τους και ξαφνικά ο άνδρας την κατηγόρησε ότι «ειδοποίησε τους μπάτσους» και άρχισε να την κυνηγά με ένα κουζινομάχαιρο. Εκείνη φώναζε ότι δεν ειδοποίησε κανέναν αλλά το θύμα της κατάφερε έξι μαχαιριές μέχρις ότου εκείνη μπορέσει να πάρει το μαχαίρι και να τον χτυπήσει μια φορά -στην τραχηλική χώρα. Αυτή η μαχαιριά ήταν θανατηφόρα.

Γείτονες άκουσαν τη φασαρία και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον άνδρα και τη γυναίκα στη βεράντα του διαμερίσματος μέσα σε λίμνη αίματος. Μετά τη σύλληψή της η γυναίκα είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here