Αθλιότητες Γεωργιάδη: «Κασιδιάρης» ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος

 

Σε νέες αθλιότητες, με τις οποίες επιχειρεί να κρύψει το δικό του ακροδεξιό προσωπείο, προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τολμώντας να συγκρίνει τον χρυσαυγίτη  Κασιδιάρη με τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο!

«Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα» είπε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην Προανακριτική, δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Βουλής πρέπει να λάβει μέτρα και  να απομακρύνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλο, προβαίνοντας σε άθλιες δηλώσεις εξίσωσής τους με τον νεοναζί Κασιδιάρη.

«Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τη φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here