Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει φοιτήτρια που κρατούσε μαχαίρι(βίντεο)

Ενας αστυνομικός καταγράφεται σε βίντεο-σοκ να πυροβολεί και να σκοτώνει την 21χρονη Σκάουτ Σουλτς, φοιτήτρια στην Πολυτεχνική Σχολή της Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας (λεσβιακά, ομοφυλόφιλα, αμφισεξουαλικά και transgender άτομα).  

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Atlanta Journal-Constitution», στο περιστατικό που συνέβη το περασμένο Σάββατο, η φοιτήτρια ήταν ξυπόλυτη και κρατούσε  μαχαίρι.

Στο βίντεο φαίνεται η φοιτήτρια να περπατά σε χώρο στάθμευσης της Σχολής απέναντι σε δύο αστυνομικούς και να φωνάζει «πυροβόλησέ με»! Η φοιτήτρια πλησιάζει τους αστυνομικούς και ο ένας από αυτούς την προειδοποιεί να σταματήσει και να πετάξει το μαχαίρι.

«Κανείς δεν θέλει να σας βλάψει», ακούγεται να  λέει ο ένας από τους αστυνομικούς. Η Σουλτς συνεχίζει να περπατά προς τον αστυνομικό, ο οποίος την πυροβολεί μία φορά και η φοιτήτρια πέφτει στο έδαφος, φωνάζοντας από τον πόνο.

Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε επίσημα ότι η «φοιτήτρια συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς κρατώντας το μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών». Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η 21χρονη τελικά δεν κατάφερε να επιζήσει.

 

VID_20170916_2323226601 from Maxim Mints on Vimeo.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here