Αστυνομικός και φύλακας πιάστηκαν στα χέρια

Δύο ένστολοι ήρθαν στα χερια σήμερα στα Χανιά.

Πρόκειται για έναν αστυνομικό της ομάδας Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙ.ΑΣ.) και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο της εξωτερικής φρουράς φυλακών

Το περιστατικο σημειώθηκε στην αρχή της οδού Πειραιώς στη συμβολή με την Σκαλίδη, και οι δύο άνδρες άρχισαν να τσακώνονται και ούτε λίγο, ούτε πολύ πιάστηκαν στα χέρια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpanews.gr

Άμεσα κινήθηκαν στο σημεία συνάδελφοί τους αστυνομικής της αμέσου δράσης, όπου συνέλαβαν το σωφρονιστικό υπάλληλο που φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο δεύτερος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως το επόμενο διάστημα.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της έντονης αντιπαράθεσης των δύο ενστόλων, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες ώρες.

Ούτε γνωρίζουμε τι υποστηρίζει βεβαια ο φύλακας, γιατί δεν ειμαστε αυτόπτες και δεν ξερουμε αν ευσταθει οτι άρχισε να χειροδικει πρώτος ο σωφρονιστικος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here