Αστείες προσπάθειες κάποιων να αλλάξουν το βιογραφικό του υφυπουργού Α. Διαματάρη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και την κατακραυγή

 

Τελικά οι πληροφορίες για τον κ. Διαματάρη αποδείχθηκαν αληθινές. Ουδέποτε πήρε πτυχία από το πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ όπως ο ίδιος έγαφε στα βιογραφικά που μοίρασε η κυβέρνηση κατά τον διορισμό του στη θέση του Υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμού. Αναγκάσθηκε να το παραδεχθεί άλλωστε και ο ίδιος, καταρρίπτοντας με εκκωφσντικό θόρυβο ότι είχε απομείνει από το ψευδεπίγραφο αφήγημα περί αριστείας, στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Στη προσπάθεια τους μάλιστα κάποιοι να συσκοτίσουν τα πράγματα, αντί να δουν κατάματα την πραγματικότητα και τις ευθύνες, έσπευσαν να αλλάξουν την διατύπωση του βιογραφικού του κ. Διαματάρη.

Εναρμονιζόμενοι στην ανακοίνωση που ο ίδιος εξέδωσε, διόρθωσαν το βιογραφικό του ως εξής:

O Αντώνης Διαματάρης είναι από το 1979 εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα». Γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Ν. Υόρκη. Παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University. ..

Ελα όμως που το αρχείο με την αρχική διατύπωση τους εκθέτει όλους ανεπανόρθωτα, αναφέροντας:

O Αντώνης Διαματάρης είναι από το 1979 εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα». Γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Ν. Υόρκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του λαμβάνοντας MBA από το Columbia University…

Κάτι βέβαια που δεν συνέβη ποτέ, να ολοκληρώσει δηλαδή τις σπουδές του…

Ωστόσο, τα σαίνια της κυβέρνησης, ξέχασαν να αλλάξουν το βιογραφικό του κ. Διαματάρη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου επίσης αναγράφεται ότι «σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Columbia, δηλαδή με άλλα λόγια πήρε πτυχίο ΜΒΑ.

Ιδού το σχετικό κείμενο στη σελιδα του ΥΠΕΞ:

Ο Αντώνης Η. Διαματάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νήσο Λήμνο όπου και τελείωσε το Λύκειο. Μαζί με την οικογένειά του μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου σπούδασε  οικονομικές επιστήμες  στο Queens College της Νέας Υόρκης και  Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Μετά από όλα αυτά, εκτίθεται ακόμη περισσότερο ο πρωθυπουργός κρατώντας τον στη θέση του. Και αποδεικνύει ότι όλα τα φληναφήματα περί αριστείας κλπ, όχι μόνο δεν έχουν καμία αξία αλλά χρησιμοποιήθηκαν ως προεκλογικά όπλα για τους αδαείς…

Η ευθύνη για όλο αυτό το φιάσκο βαρύνει έτσι κι αλλιώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπως άλλωστε ισχύει και για την περίπτωση των ρουσφετολογικών διορισμών στις διοικήσεις των νοσοκομείων όπου επίσης καταρρίφθηκε ο μύθος της δήθεν αξιοκρατίας.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here