Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΩΝΙΤΗ
 
  Συγγραφέα, συντονιστή της σχολής σεμιναρίων: «Ανοιχτή Τέχνη»: νέα σελίδα: www.anoixtitexni.gr νέο ι-μέιλ:  info@anoixtitexni.gr, τηλφ: 210 32 27 188
 
 
     Και η Ρεπούση υφυπουργός! Μόνο αυτοί μπορούνε να αντιμετωπίσουνε την τάχατες Τούρκικη επεκτατικότητα και τις απειλές! Αρχηγός πολυμελούς ελληνόψυχης αντιπροσωπείας (Αναγνωστοπούλου,  Φίλης, Χριστόπουλος, Κεερφα, αντιφά, σεράγεβο, Κ. Παπαϊωάνου, Κωστής, Βερέμης, Δερτιλής, η εθνική ελπίδων του κατασκευασμένου ψευτοέθνους μας), ο ελληναράς ο Λιάκος θα επισκεφθεί τον Ερντογάν και θα του μιλήσει στα ίσα! Και θα του πει για τον φριχτό κίντυνο που διατρέχει η αθώα Τουρκία από τον κατάπτυστο ελληνικό εθνικισμό που μας φορτώνουν στα κεφάλια μας από παιδάκια, ότι δήθεν ο πολιτισμός μας έδωσε τα «φώτα» σ’ όλο τον ντουνιά -και στους εξωγήϊνους!
     Και ότι εμείς είμαστε οι αφθεντικοί περιούσιοι κι όχι οι χριστιανοί κι οι Εβραίοι που το διατυμπανίζουνε στα γιερά βιβλία τους και οι δύο, γιατί τα μισά βιβλία τους είναι ίδια. Κι εμείς  το ‘χουμε πιστέψει αυτό για τον πολιτισμό μας και κουραφέξαλα,  κι ετοιμαζόμαστε για καταχτητικό πόλεμο, περιούσιο με τα όλα του!
    Μόλις τ’ ακούσει αυτά ο ανύποπτος, μεγαδημοκράτης Ερντογάν θα χλωμιάσει και θα κάνει πίσω. Ούτε θα ξανακάνει δηλώσεις, αυτός κι οι υποτακτικοί του. Αφερίμ, Λιάκο! Κι αν τυχόν δεν πεισθεί απ’ τον ελληναρά μας, που είναι των αδυνάτων αδύνατον,  θα τον αναλάβει η Ρεπούση που θα του πει στα ίσα κι αυτή, ότι δεν υπάρχουν πια γκαιούρηδες γιουνάν για να συνωστισθούν στην παραλία της Σμύρνης περιμένοντας το flying dolfin  για τα 18 τούρκικα νησιά που έχουν κατακτήσει απ’ το 3000 πΧ  οι κωλο-Έλληνες και καταπατάνε τις διεθνείς συνθήκες με Λυδούς, Φρύγες,  Κάρες, σύμφωνα με τις οποίες όλη η Μικρασία και τα νησιά του Αιγαίου ανήκουν στους Οθωμανούς που θα εμφανίζονταν 2000 χρόνια μετά.
    Κι όσο θα τα λέει αυτά, οι καπνοί απ’ τα μπάρμπεκιου, που στήνουνε σε όλη την Σμύρνη οι αυτόχτονες Τούρκοι για να φιλέψουν τους πρόσφυγες και μετανάστες, που δεν τους δέχεται όλους η ανάλγητη καπιταλιστικο-ιμπεριαλιστική-ναζιστική Ελλάδα, θα καλύπτει όλη την Σμύρνη και θα φαίνεται από τα τούρκινα νησιά απέναντι (Λέσβος, Σάμος, Χίος κ.α) που κατέχουν παράνομα οι Έλληνες. Κι οι γελοίοι εθνικιστές ελληναράδες θα λένε ότι δήθεν οι αθώοι τούρκοι καίνε την Σμύρνη! Πού ο διεθνιστής Κεμάλης την απελευθέρωσε, στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας, απ’ τους γκιαούρηδες που την είχανε καταχτημένη χιλιετίες πριν ξεπαγώσουνε οι στέππες στην Μογγολία και ξεχυθούνε στις πεδιάδες οι Οσμανλήδες.
       Αυτά θα του πούνε πολύ γλαφυρά και παραστατικά και πολύ θα φοβηθεί ο  Ερντογάν και θα πάψει να μιλάει για την Λωζάννη  και θα πάρει πίσω τα στρατεύματα ειρήνης από την Κίμπρις. Που οι Έλληνες αποκαλούν Κύπρο και κατέχουν παράνομα του 63% του εδάφους της, και στους φουκαράδες τους Τούρκους άφησαν μόνο το 37 % , γι’ αφτό κι έχουνε στρατό, για να το φυλάξουν. Δεν θα τον αφήσει να πάρει ανάσα ο Λιάκος.  Θα του πει ότι γράφει χρόνια στον ΔΟΛ, και τότε θα τον πιάσει αληθινό ντελίριουμ ντόλ-ενς τον Ερντογάν. Κι ύστερα  θα  ακούσει τον Λιάκο να  πλέκει το εγκώμιο του πρώτου αρχηγού του, του  Τρότσκη του αρχιεπαναστάτη, που έμεινε 4 χρόνια τζάμπα όλα στην Τουρκία, 1929-1933, σε ένδειξη αλληλεγγύης για την αρμένικη, ελληνική, ασσυριακή,  γενοκτονία που διέπραξε η Τουρκία, η  αγαπημένη και του Λένη που τόσο την βοήθησε το 1922.
      Κι αυτή η αχάριστη βοήθησε μετά τον Χίτλερ και στον πόλεμο κατά των Ναζί δεν είχε ούτε ένα θύμα! Κορόϊδα Δυτικοί, Σοβιετικοί, Σέρβοι κι Έλληνες με τα εκατομμύρια νεκρούς σας! Με τα Καλάβρυτα, τον Γοργοπόταμο, την Καισαριανή σας! Τουρκιά και πάσης Ελλάδος, ελληναράδες! Εβδομήντα χρόνια μετά την εξυμνούνε οι έλληνες αντιφα, αντινά και πανεπιστημιακοί για τον αντιναζιστικό της αγώνα και τις αγενοκτονίες της!
        Και θα τον αποτελειώσει τον Ερντογάν  ο Λιάκος, όταν του πει απ’ έξω κι ανακατωτά, και ποδανά κι ανάποδα, τα ονόματα των ελλήνων στρατιωτών που το ’22 αυτομόλησαν στον Κεμάλ από ατόφια διεθνιστική αντιϊμπεριαλιστική αλληλεγγύη. Και τους εχτέλεσε στο πιτς φυτίλι ο Κεμάλ ο κουτβής, κι έκτοτε αναπαύονται εν διεθνιστική αλληλεγγύη στον προλεταριακό παράδεισο του Μάρξ και του χαζο-΄Εγκελς που επαινεί τους Αναβαπτιστές και την  Αποκάλυψη του Ιωάννη.      
    Να  προσέξουν μόνο (Θεός φυλάξοι! τώρα μάλιστα που κάποια απ’ την έρημη γενιά του Πολυτεχνείου περιποιείται και τον τάφο του μοναχογιού του και συγκινείται κι ο φιντελικός Τσίπρας), να προσέξουν,  μη πάθουν το ίδιο με τους αυτομολήσαντες, οι ελληναράδες μας, και τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς;
      Η Ελλάδα όμως, η κυβέρνησή μας, γιατί νομιμοποιεί τις τουρκικές απειλές ή σωστότερα το «δικαίωμά» της να απειλεί; Πριν απαντήσετε,  σκεφθείτε για λίγο τι θα γινόταν αν έλληνες πιολιτικοί έκαναν αντίστοιχες δηλώσεις. Τι θα γράφανε οι ειρηνιστές δικαιωματάκηδες, οι διεθνιστές, οι αντιφά, οι εκσυγχρονιστές, ο Βενιζέλος και ο ΔΟΛ, που όλοι συμφωνούν πως είμαστε εθνικιστές κάργα ως τα μπούνια και τα κακομαθημένα παιδιά της ιστορίας.
     Γιατί  λοιπόν η Ελλάδα δεν προσφεύγει στον ΟΗΕ ζητώντας έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας; Γιατί δεν ζητάει έκτακτη σύνοδο Κορυφής της ΕΕ; Έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ; Τι περιμένει; Γιατί δεν προσφεύγει μαζί με την Κύπρο για την είσοδο στα κυπριακά χωρικά ύδατα τούρκικων πλοίων; Γιατί σταμάτησαν οι γεωτρήσεις; Καλές οι δηλώσεις οι απαντητικές κι η υπόμνηση της συνθήκης των Σεβρών, αλλά ούτε αρκούν ούτε λένε την αλήθεια όλη:
       Τα εδάφη αυτά, τα παράλια της Μικρασίας, τα κατοικούσαν Έλληνες επί 2700 χρόνια, χωρίς να κατακτήσουν κανέναν, και τους έδιωξε ο Κεμάλ (και καλά έκανε απ’ την πλευρά του), λόγω της εν τοις πράγμασιν αναθεώρησης της συνθήκης των Σεβρών, που επεχείρησαν οι τότε βασιλοχουντοδεξιοί με την εκστρατεία για την ανασύσταση της Ρωμαϊκής (Βυζαντινής) αυτοκρατορίας. Τι δουλειά είχε η Ελλάδα στην κόκκινη μηλιά ή στην κίτρινη; Καμμία απολύτως.  (Η γενοκτονία των Ποντίων έγινε πριν τον πόλεμο.)
     Αυτά είναι τα γεγονότα, και δεν χρειάζεται να τα φοβόμαστε. Μόνοι μας καταστραφήκαμε και –προς αιώνιο όνειδος και καταισχύνη μας- έχουμε το άγαλμα του  Κωνσταντίνου στο πεδίο του Άρεως κι ούτε το ‘χει γκρεμίσει καμμία κυβέρνηση ούτε το ‘χουνε μπουμπουνίσει τόσες δεκαετίες. Φαίνεται συμφωνούνε όλοι, συστημικοί αντισυστημικοί, για τον ρόλο που έπαιξε στην διάσωση της Τουρκίας και στην καταστροφή μας το ’22 που προσπερνάμε ακροποδητί γιατί δεν θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που αντιστοιχούν απ’ την καταστροφή. Που χωρίς αυτήν θα ήταν και πολύ περιορισμένη η απήχηση του κομμουνιστικού ανακουφιστικού λόγου, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here