Στο Twitter με το «Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο» ο Τζούλιαν Ασάνζ

Ενα απόσπασμα από το «Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο» ανήρτησε στο Twitter και μάλιστα στα Ελληνικά, ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο ιδρυτής του Wikileaks.

«Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν, μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς».

(«Μη δώσετε τα άγια πράγματα στους σκύλους ούτε να πετάξετε τα μαργαριτάρια στους χοίρους γιατί αλλιώς οι χοίροι θα τα καταπατήσουν με τα πόδια τους κι οι σκύλοι θα στραφούν εναντίον σας και θα σας καταξεσκίσουν»)

Υπενθυμίζεται πως ο Τζούλιαν Ασάνζ «απέκτησε την υπηκοότητα» του Ισημερινού στις 12 Δεκεμβρίου 2017, έπειτα από αίτημά του.

Ο Ασάνζ κατέφυγε το 2012 στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου του δόθηκε πολιτικό άσυλο προκειμένου να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία, όπου βρισκόταν αντιμέτωπος με καταγγελίες για βιασμό.

Ο ιδρυτής των WikiLeaks αρνείται τις κατηγορίες και εκφράζει φόβους ότι η Σουηδία θα τον παραδώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη δημοσίευση από τον ιστότοπο στρατιωτικών μυστικών και δεκάδων χιλιάδων αμερικανικών διπλωματικών εγγράφων το 2010.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here