Αρβανίτης για την ένταση στην Κατερίνη: Μια φορά φασίστες, πάντα φασίστες

Ο κ. υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτης με ένα κείμενο με τίτλο “μια φορά φασίστες – πάντα φασίστες” απαντάει σε αυτούς που αποδοκίμασαν και δημιούργησαν επεισόδια έξω από το Επιμελητήριο στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Αρβανίτης αναφέρει τα εξής: «Πολίτες» που εκτοξεύουν αντικείμενα. «Πολίτες» που προπηλακίζουν. «Πολίτες» έτοιμοι να λιντσάρουν -και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία.

Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου» και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες.

Χτες, έξω από το Επιμελητήριο όπου θα γινόταν η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, καμιά εικοσαριά από αυτούς, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλητές τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και εμένα.Η απάντησή μας ήταν μια φράση: «Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου.

Την τρομοκρατία την έσπασαν οι πολίτες της Κατερίνης, όπως έπρεπε. Η εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον”.

Η χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό, ενώ από νωρίς καμιά 20ριά φασιστοειδή που είχαν συγκεντρωθεί απέναντι αποδοκίμαζαν άγρια φωνάζοντας αλήτες, όχι μόνον τους υποψήφιους, αλλά και όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here