Αρκουμανέας: Δήλωσε «παραίτηση» από τον ΕΟΔΥ-ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας όσους «μπροστινούς» κι αν καρατομήσει

Tην παραίτησή του από την προεδρία του ΕΟΔΥ υπέβαλε σήμερα, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Αρκουμανέας ανέφερε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ. Σήμερα το πρωί υπέβαλε και γραπτώς την παραίτηση του από την προεδρία του οργανισμού στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Ο υπουργός Υγείας την αποδέχτηκε και τον ευχαρίστησε «για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ και στην αντιμετώπιση της πανδημίας» όπως αναφέρουν πήγες του υπ. Υγείας.

ΣΥΡΙΖΑ:  Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει

Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ.

Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε  θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους.

Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here