Αριστερή Πλατφόρμα: Δεν επιθυμούμε να ρίξουμε την κυβέρνηση

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην ‘‘Αριστερή Πλατφόρμα’’ δεν θέλουν να ‘‘ρίξουν’’ την κυβέρνηση αλλά να ανακόψουν και να σταματήσουν άμεσα τη μνημονιακή πορεία του τόπου», αναφέρει ο ιστότοπος Iskra που απηχεί τις απόψεις Λαφαζάνη.

Όπως επισημαίνεται σε κείμενο που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής,  οι βουλευτές με την ψήφο τους και τη δράση τους θέλουν να συμβάλουν ώστε να εγκαταλειφθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια, ειδικότερα το τρίτο μνημόνιο και πρώτα απ’ όλα να συμβάλουν στη μη εφαρμογή μνημονιακών επιλογών, με στόχο να έρθει στο προσκήνιο η σχεδιασμένη προώθηση των ριζοσπαστικών προγραμματικών κυβερνητικών δεσμεύσεων.

Σύμφωνα με τον Iskra τα στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας» δεν έχουν αυταπάτες πως είναι πλέον εύκολο η κυβέρνηση να επιστρέψει στις αντιμνημονιακές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε άλλο, υπογράμμιζαν, όμως, ότι από την πλευρά της η «Αριστερή Πλατφόρμα» θα κάνει ότι μπορεί μέχρι την ύστατη δυνατή στιγμή για θετικές εξελίξεις και αυτό διότι αν η κυβέρνηση, όπως φαίνεται, «κλειδώσει» ανεπίστρεπτα το μνημονιακό προσανατολισμό της, οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες για το λαό και τον τόπο, ενώ την ίδια θα την αναμένει η γενική κατακραυγή και σύντομα η κατάρρευση.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, πηγές που επικαλείται το Iskra επισημαίνουν ότι τα στελέχη που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα διαμηνύουν ότι δεν στοχεύουν να «ρίξουν» την κυβέρνηση.

Καταλήγοντας, καταγγέλλουν τον κατάφωρα εκβιαστικό χαρακτήρα της ψήφου εμπιστοσύνης, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο την άσκηση ψυχολογικής πίεσης προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here