Άρης-ΠΑΟΚ: Έρευνα από την Εισαγγελία για την καταγγελία περί δωροδοκίας

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την καταγγελία περί απόπειρας δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης θα διενεργήσει έρευνα με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου με την καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη.

Ο Εισαγγελέας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας. Παράλληλα, ζητεί να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία κι αν αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Σε πρώτη φάση θα κληθούν να καταθέσουν ο καταγγέλλων Κ. Καραπαπάς, ο τερματοφύλακας Μ. Σιαμπάνης και ο αρχηγός του Αρη Γ. Δεληζήσης.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here