Αποσύρθηκε από τη Football League ο Εργοτέλης, δάκρυα στα αποδυτήρια (pics)

Τα οικονομικά προβλήματα ανάγκασαν τον Εργοτέλη να βάλει τίτλους τέλους στην παρουσία του στη Football League, με τους ποδοσφαιριστές της Ηρακλειώτικης ομάδας να μαζεύουν τα πράγματα τους από το προπονητικό κέντρο μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

Ο Εργοτέλης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, καθώς οι Γιάννης Δασκαλάκης και Σταύρος Μεσσαριτάκης ενημέρωσαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση στην ομάδα του Ηρακλείου, η οποία θα οδηγηθεί σε εκκαθάριση και θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Εργοτέλης βρισκόταν στην 8η θέση της βαθμολογίας μετά από 15 παιχνίδια στη Football League, όπου είχε συγκεντρώσει 19 βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός της ομάδας και οι συνεργάτες του συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο, προκειμένου ο καθένας να μαζέψει τα πράγματα του, ενώ κάποιοι εγκατέλειψαν τα αποδυτήρια με δάκρυα στα μάτια.

Λίγο νωρίτερα, μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα υπέγραψαν όλοι πάνω σε ορισμένες φανέλες…

Ο Σταύρος Λαμπράκης, που καθοδήγησε την κρητική ομάδα μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάσμικο Βέλιτς, ανέφερε:

«Σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μιας πολύ δύσκολης κατάστασης. Με 15 παιδιά κάναμε ότι μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και παραμερίσαμε τα προβλήματα. Δώσαμε χρόνο στους ανθρώπους της ομάδας μήπως βρεθεί λύση και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε. Το κάναμε αυτό με περηφάνια, όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. 

Έχουμε περάσει και άλλες δύσκολες στιγμές αλλά σήμερα φτάσαμε στο χειρότερο δυνατό σημείο. Τους ευχαρίστησα που τα έδωσαν όλα για την ομάδα, που τίμησαν την φανέλα του Εργοτέλη. Τους ζήτησα να φυλάξουν όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε και να έχουν αυτές τις στιγμές ως εφόδιο στην ζωή τους».

rsz_1388187

ÁÐÏ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÅÑÃÏÔÅËÇ ÁÐÏ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÔÇÓ FOOTBALL LEAGUE

ÁÐÏ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÅÑÃÏÔÅËÇ ÁÐÏ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÔÇÓ FOOTBALL LEAGUE

ÁÐÏ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÅÑÃÏÔÅËÇ ÁÐÏ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÔÇÓ FOOTBALL LEAGUE

ÁÐÏ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÅÑÃÏÔÅËÇ ÁÐÏ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÔÇÓ FOOTBALL LEAGUE

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here