Αποστόλου για επεισόδια: Αλλο διάλογος, άλλο τραμπουκισμός

«Άλλο ο διάλογος, τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το πρωι έξω από το υπουργείο του, μεταξύ αγροτών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν», ανέφερε ο κ. Αποστόλου.

Ο υπουργός διευκρίνισε πως παρότι δεν υπήρξε κανένα αίτημα για συνάντηση μέχρι την ώρα της συγκέντρωσης, ο ίδιος θεώρησε σκόπιμο να βρίσκεται στο υπουργείο για ενδεχόμενο αίτημα. «Πράγματι, όταν υποβλήθηκε, ανταποκριθήκαμε και δεχτήκαμε να συναντηθούμε με αντιπροσωπεία τους», πρόσθεσε. Επισήμανε ωστόσο ότι «δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε ή ακόμα και να διευκολύνουμε την κατάληψη του υπουργείου από ακραία στοιχεία, τα οποία και πέρυσι χωρίς καμία αφορμή προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς που διακύβευσαν ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων».

Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι «οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές» και πως «σε καθημερινή βάση υπάρχουν συναντήσεις του υπουργού και της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας με εκπροσώπους των αγροτών από όλη την Ελλάδα και βεβαίως και από την Κρήτη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here