Απόστολος Κακλαμάνης: Με τα σύμβολα δε μπορείς να παίζεις!

 

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η ομιλία του Απόστολου Κακλαμάνη, ιστορικού στελέχους του Πασόκ στο 11ο συνέδριο του κινήματος. Μίλησε ενωτικά με κοινό παρονομαστή την ιστορία και το κύρος του Πασόκ μέσα στα χρόνια. Διαφώνησε με κάποια από τα λεγόμενα του Π. Γερουλάνου, όπως το ότι και η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα είναι ιδεολογικοί αντίπαλοι.

Επιτέθηκε ειδικότερα στον Σύριζα, τον οποίο χαρακτήρισε δραπέτη του ΚΚΕ και προορισμό όλων των δραπετών, αφήνοντας υπονοούμενα για τα πρώην πράσινα στελέχη που πλέον βρίσκονται στον Σύριζα.

Επεσήμανε ότι είναι λάθος να τίθεται θέμα ηγεσίας από τον Π. Γερουλάνο δείχνοντας ότι στηρίζει την Φ. Γεννηματά. Τέλος επεσήμανε ότι ο πράσινος ήλιος είναι το όπλο του κινήματος, το ιστορικό σύμβολο και ότι όπως έχει πεί ο Φρανσουά Μιτεράν με τα σύμβολα δε μπορείς να παίξεις.

Κατέληξε λοιπόν σε μια ενιαία πρόταση για την επόμενη μέρα: Ένα κίνημα που θα ονομάζεται Πασόκ-Κίνημα Αλλαγής με σύμβολο τον πράσινο ήλιο, κάλεσε έτσι τέλος την πρόεδρο και τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη να συζητήσουν και να λάβουν υπόψιν την ιδέα που παρουσίασε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here