Αποστάσεις Μάρδα από το έργο της Επιτροπής αλήθειας της Βουλής για το χρέος

Δεν δεσμεύεται η ελληνική κυβέρνηση από πορίσματα και εκθέσεις Επιτροπών της Βουλής. Εαν είναι χρήσιμα θα τα χρησιμοποιήσει, τόνισε ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, αναφερόμενος στην Επιτροπή Αλήθειας της Βουλής για το χρέος.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη, ο κ. Μάρδας πήρε αποστάσεις από το έργο της Επιτροπής, δηλώνοντας  πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς που κάνουμε. Οι όροι επονείδιστο και επαχθές είναι δύο διαφορετικοί όροι. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πως την χρησιμοποιούμε».

Ο κ. Μάρδας άφησε και αιχμές για το κόστος λειτουργίας της σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να προσεχθεί το κόστος των δραστηριοτήτων. Μπορεί να είναι κόστος δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα μέσα στη Βουλή, αλλά δεν παύει να είναι κόστος που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό».

Από την πλευρά του ο Χάρης Θεοχάρης κάλεσε την κυβέρνηση να καταβάλει προσπάθεια ώστε να σταματήσει τις εργασίες της η συγκεκριμένη Επιτροπή καθώς, όπως είπε, δεν έχει κανένα νόημα η λειτουργία της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here