Απορρίφθηκε η αίτηση της Β.Σταμάτη για εξαίρεση της σύνθεσης του δικαστηρίου

Απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων  ως παντελώς αόριστη την αίτηση εξαίρεσης κατά των τακτικών δικαστών και του εισαγγελέα που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου είχε υποστηρίξει ότι η σύνθεση του δικαστηρίου είναι εκδικητική και μεροληπτεί σε βάρος της διότι απέρριψε την έκτη αίτηση αποφυλάκισής της

Επιχειρηματολογώντας νωρίτερα για την ικανοποίηση του αιτήματός της η κ. Σταμάτη ανέφερε ότι «η θέση η δική μου είναι στο παιδί μου. Εχω να δω το παιδί μου 3 μήνες. Είναι φασιστικοί οι περιορισμοί μου, απάνθρωποι».

Αποποιήθηκε κάθε σχέση με τις μίζες για τα εξοπλιστικά, λέγοντας ότι «δεν έχω σχέση ούτε με βάρκα ούτε με υποβρύχια. Αν είμαι ο μοχλός πίεσης του Τσοχατζόπουλου , επειδή έτυχε να τον γνωρίσω και να τον παντρευτώ είναι ανήθικο και άδικο». Σημείωσε ακόμη ότι «όταν ζήτησα μεροκάματα μετά την καταδίκη μου για να εργαστώ μου απέρριψαν το αίτημα, αφορίζοντας στο πρόσωπό μου το αμαρτωλό πολιτικό  σύστημα».

Η κ. Σταμάτη έκανε αναφορά και στην σύζυγο του Γιώργου Παπανδρέου. «Ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου που πήγε τη χώρα στο ΔΝΤ , σε τι διαφέρω από την σύζυγό του  Αντα Παπανδρέου και γω πρέπει να πάω φυλακή γιατί παντρεύτηκα έναν άνθρωπο. Εσφαλα δηλαδή που παντρεύτηκα  τον άνθρωπο αυτό;»

Διερωτήθηκε στη συνέχεια «πώς οι κόρες του κ. Ζήγρα βρίσκονται έξω, οι ερωμένες και οι σύζυγοι των άλλων κατηγορουμένων να είναι έξω και να απολαμβάνουν καρπούς και εγώ να έχω να επιλέξω μεταξύ ψυχιατρείου και φυλακής; Πως;».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here