Αποπομπή Καμμένου για την αισχρή ανάρτηση γραβάτας, ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την αποπομπή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με αιχμή τη «χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας» στο λογαριασμό του στο Twitter  ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ,Παύλος Χρηστίδης.

«Μας έχει συνηθίσει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συμπεριφορές και αναρτήσεις επιπέδου χαμαιτυπείου. Με τη χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας, όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του» σχολίασε ο κ. Χρηστίδης.

Ο κ. Καμμένος ανάρτησε στο twitter μετά την συμφωνία, μια γραβάτα με φαλλούς. μετά την κατακραυγή, αναγκάσθηκε να την κατεβάσει στη συνέχεια, αποδίδοντας την ενέργεια αυτή, σε λαθροχειρία του γιού του. «Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω», έγραψε.

Το γεγονός πως ο υπουργός Άμυνας επιχείρησε  να αποδώσει την ανάρτηση στο παιδί του «κάνει την συμπεριφορά του ακόμη χειρότερη», επισημαίνει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν μπορεί να παραμένει άλλο υπουργός. Αν είχε τσίπα, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Ο κ Τσίπρας οφείλει να τον αποπέμψει» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here