Απόπειρα εμπρησμού στο Στέκι Μεταναστών: Οι φασίστες δεν μας φοβίζουν. Μας εξοργίζουν

Απόπειρα φασιστοειδών να βάλουν φωτιά στα γραφεία που στεγάζεται το Στέκι Μεταναστών στα Εξάρχεια, καταγγέλλουν μέλη του με ανάρτηση στο facebook. Mάλιστα κοινοποιούν και φωτογραφίες με πειστήρια του εγκλήματος. Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν υποτυπώδη και γι αυτό ουσιαστικά δεν προκλήθηκε ζημιά. Ωστόσο, η πράξη διατηρεί την απαξία της. Οπως τονίζουν τα μέλη του: Οι φασίστες δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Δύο άτομα επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στην πόρτα του Στεκιού Μεταναστών. Παρά το ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν την παραμικρή ζημιά (ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν υποτυπώδης), η πολιτική σημασία της επίθεσης δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ναζιστικές συμμορίες όπως η Χρυσή Αυγή και η Κρυπτία συνεχίζουν την τρομοκρατική δράση τους, εκμεταλλευόμενες τη συνενοχή της αστυνομίας και την ανοχή της κυβέρνησης. Πριν τρεις μέρες οι φασίστες επιτέθηκαν στους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη. Η αστυνομία όχι μόνο δεν τους ενόχλησε, αλλά συνέλαβε τα θύματα της επίθεσης.

Εμείς από τη μεριά μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Για την ακρίβεια θα κάνουμε κάμποσα βήματα μπροστά για να χώσουμε τους φασίστες στις τρύπες τους και για να ανατραπεί η πολιτική του κρατικού ρατσισμού που ενισχύει τον φασισμό. Οι επιθέσεις δεν μας φοβίζουν – Μας εξοργίζουν!

Στέκι Μεταναστών

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here