Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Η απολογία της γνωστής ηθοποιού

Στις 21 Μαρτίου αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα στη δίκη για το κύκλωμα που διακινούσε κοκαίνη σε επώνυμους κοσμικούς με έδρα γνωστό εστιατόριο σούσι στο Κολωνάκι, καθώς ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 27 κατηγορουμένων.

Στην απολογία της η γνωστή ηθοποιός Χ.Π., που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του» υποστήριξε

Κατά τη σύντομη απολογία της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναφέρθηκε στο συμμέτοχο του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος επίσης δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θ. Γ. που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει καποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here