Αποκλεισμός φασιστικού ψηφοδελτίου στα Πρακτορεία Τύπου

 

 

Ομόφωνα η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε τον αποκλεισμό φασιστικού- ρατσιστικού ψηφοδελτίου από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ του σωματείου.

Η ανακοίνωση της Ενωσης 

Η εφορευτική επιτροπή ανακοινώνει τους συνδυασμούς που θα πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες της 25-26-27/05/2017, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του σωματείου μας και την αντιπροσώπευση στα δευτεροβάθμια όργανα:

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ)

Αυτόνομη Παρέμβαση Εργαζομένων Πρακτορείων Τύπου Αθήνας (ΑΠΕΠΤΑ)

Παρέμβαση

Η εφορευτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση και εφαρμόζοντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 07/05/2017 των εργαζομένων στα πρακτορεία Τύπου που προβλέπει τον αποκλεισμό οποιουδήποτε φασιστικού ψηφοδελτίου, ανακοινώνει τον αποκλεισμό του ψηφοδελτίου Λαϊκή Εργατική Συσπείρωση, στο οποίο ηγείται στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που έχει εκφράσει ρατσιστικό και φασιστικό λόγο ακόμα και σε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων.

Αυτές οι απόψεις δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα σε εργαζόμενους, υποβιβάζουν ακόμα και την ανθρώπινη υπόσταση και δεν πρέπει να βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν. Έχουμε λοιπόν καθήκον να αποκλείσουμε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο, καθώς αυτό επιβάλλουν η πάλη και οι σκοποί του εργατικού κινήματος, όπως και οι στόχοι του σωματείου, του οποίου τα μέλη και η Γενική Συνέλευση μας έκανε την τιμή να μας ορίσει ως εφορευτική επιτροπή για τις αρχαιρεσίες.

Η εφορευτική επιτροπή θα εκδώσει νέα ανακοίνωση που θα ορίζει ακριβώς το πρόγραμμα των εκλογών.

Για την εφορευτική επιτροπή

Δημητρίου Μανώλης

Τέγου Ειρήνη Σοφία

Ψαρράς Μανώλης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here