Αποκλεισμός Ιεράς οδού από φοιτητές του Γεωπονικού ενάντια στο νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη

Σε αποκλεισμό της Ιεράς Οδού προχώρησαν οι φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου σήμερα το πρωί διεκδικώντας την συνολική και άμεση ανατροπή του νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη που φέρνει την πανεπιστημιακή αστυνομία, τα πειθαρχικά συμβούλια, τις διαγραφές φοιτητών και την ελάχιστη βάση εισαγωγής.

«Παρά την νίκη που πετύχαμε σαν Φοιτητικός Σύλλογος, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας σταματάει εδώ. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το μπλοκάρισμα όλων των πτυχών του νόμου μέχρι την ανατροπή του», σημειώνουν στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΣ.

Διαμαρτυρία φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021. Οι φοιτητές που διαμαρτύρονται για το νέο νόμο για τα Πανεπιστήμια προχώρησαν σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Ιεράς Οδού.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Νέες δράσεις έχουν προαναγγείλλει οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να ξαναζωντανέψουν το πανεπιστήμιό τους. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 12.00 μ.μ. θα προχωρήσυν σε εκδήλωση του Φοιτητικού Συλλόγου με θέμα: «Μετά από έναν χρόνο κλειστών σχολών συζητάμε για τις πρακτικές ασκήσεις στη Γεωπονική και την εργασιακή μας προοπτική».

Ολόκληρη η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου του ΦΣ: 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here