Αποκατάσταση για όλους!

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Ο κόσμος όλος να γυρνούσε ανάποδα λόγω κορονοϊού – που δεν γύρισε, απλώς έγινε ακόμα συντηρητικότερος από όσο ήτανε – τούτο το συνέδριο (το 16ο πανελλήνιο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης) δεν θα μπορούσε να μη γίνει. Οι μέρες του πια φτάσανε – 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2020 – τα πάντα δε είναι έτοιμα ώστε να είναι είναι ένα από τα πλέον ουσιαστικά που έγιναν ποτέ.

‘‘Αποκατάσταση για όλους: Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία – Παρακολούθηση’’ ο τίτλος του συνεδρίου αποδίδει το ξεκάθαρα κοινωνικό-κεντρικό πνεύμα των ιατρών διοργανωτών του. Αποδεικνύοντας πως δεν είναι αναγκαίο να μην είναι κάποιος γιατρός ώστε να είναι κοινωνικό-κεντρικός (ολιστικός) σε θέματα αποκατάστασης. Προοδευτικός άνθρωπος με σύγχρονες αντιλήψεις αρκεί να είναι.

Κατά τα άλλα; Κατά τα άλλα το συνέδριο δεν μπορεί παρά να είναι διαδικτυακό, το οποίον μεταφράζεται σε αναβαθμισμένες – σε σχέση με τις συμβατικές – δυνατότητες παρακολούθησης. Το πρόγραμμα και ο τρόπος εγγραφής είναι αναρτημένα στο site της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης για όσους κι όσες ενδιαφέρονται. Για όσους κι όσες θέλουν και το κατιτίς τους extra για να μπούνε στο κόπο – Ελληνικά κουσούρια ανθεκτικά στον χρόνο – η συμμετοχή μεταφράζεται και σε 21 μόρια Bonus (από τον ΠΙΣ) για τη συνεχιζόμενη ιατρική τους εκπαίδευση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here