Απόκαμε να τον φιλοξενεί η ανιψιά και αυτός σκότωσε την μητέρα της

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να είχε ο  60χρονος που μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του και όπως λέει ο αδελφός του, έπαιρνε απο νέος χάπια. Δεν διευκρινίζεται ομως για ποια πάθηση. Το τι ακριβως θόλωσε το μυαλό του 60χρονου, ειναι άγνωστο. Πάντως τα αρκετά μπλεγμένα οικογενειακά φαίνεται ότι έπαιξαν το ρόλο τους και τελικά ο δραστης  σκοτωσε την 53χρονη ιδιοκτητρια καφετέριας και πρώην κουνιάδα του, επειδή «τον πετουσε έξω απο το σπιτι».

Συγκεκριμένα ο 60χρονος έμενε τα τρία τελευταία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, η οποία και τον συντηρουσε. Ομως έπινε και δημιουργούσε ζητήματα, οπότε η ανιψιά του,  του ανακοινωσε ότι όσο και να τον αισθανόταν σαν πατέρα της, ήθελε πια  να φύγει απο το σπίτι. Εκείνος έξαλλος τα έβαλε με τη μητέρα της (το θύμα) θεωρώντας ότι εκείνη έπεισε την ανιψιά να τον «πετάξει έξω». Μάλλον μεθυσμένος πήγε σήμερα το πρωί και σκότωσε την 53χρονη πρώην κουνιάδα του.

Πολύ πιθανόν βεβαια η άτυχη γυναίκα όντως να θεωρουσε ότι ήταν ακατάλληλο να φιλοξενείται με μικρά παιδιά στο σπίτι ο συχνά μεθυσμένος  πρώην κουνιάδος της και ίσως πράγματι προέτρεψε την κόρη της να προφυλαξει τα παιδιά της και την ίδια, διώχνοντας τον 60χρονο.  Επίσης, παρότι όλοι τον λυπουνταν, η αλήθεια ειναι ότι είχε πάει και άλλες φορές στην καφετέρια του θύματος και προκαλουσε καβγάδες και προβλήματα

Μαρίνα τζορμπατζή

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το θύμα ειχε κανει δυο γάμους, και είχε αποκτήσει 4 παιδιά, δυο απο κάθε γάμο. Χώρισε απο τον πρώτο της άνδρα που είχε προβλήματα με τη δικαιοσύνη (εκανε 14 χρόνια φυλακη για ληστείες), αλλά τα παιδιά της απο εκείνο το γάμο διατήρησαν σχέσεις με το δράστη, τον θείο τους, ισως επειδή ο πατέρας ήταν φυσει και θέσει απών, ενώ ο θείος παρών.

Η μια κορη μάλιστα, επειδή δεν είχε πολλες σχέσεις με τον κατάδικο τότε πατέρα της (αλλά ούτε και οταν ο πατέρας της βγήκε απο τη φυλακή),  έβλεπε τον θείο  της σαν πατέρα της. Τα δε δυο αδέλφια (ο κατάδικος για ληστείες και ο δραστης) είχαν να μιλήσουν δυο χρόνια, άρα εικάζουμε ότι γενικα οι σχέσεις ήταν τεταμένες. Πάντως η κορη φιλοξενουσε τα τρια τελευταία χρόνια το θείο της  και  τον συντηρουσε και οικονομικά, ενώ απο πλευράς του κι εκείνος πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε διάφορες ας πούμε δουλειές. Είχε και μια αναπηρία, και τον λυπουνταν, πλην ομως έπινε και αρκετά. Προ μηνος ο θείος άρχισε να παρουσιαζει και ψυχολογικα ζητήματα και η κορη δεν άντεξε άλλο.

Προχτές του είπε να φύγει και εκείνος πήγε την ίδια νύχτα στον αποφυλακισθέντα απο καιρό  αδελφό του, σε ενα μαντρι όπου εργαζόταν,  και του είπε το πρόβλημά του. Ο αδελφός δεν ήταν σε θέση (ή δεν ειχε την πρθοεση) να τον βοηθήσει. Ο 60χρονος θεώρησε ότι αιτία που τον «πετούσαν στο δρόμο» ήταν η πρώην κουνιάδα του και μητέρα του κοριτσιού, οποτε σήμερα στις 7 το πρωί πηγε  στο εστιατοριο-καφετέρια της άτυχης γυναικας. Αρχισε να την χτυπά και έβγαλε μαχαίρι. Εκεινη σκαρφάλωσε στο ψυγειο για να γλιτώσει αλλά ο 60χρονος σκαρφάλωσε κι αυτος και την αποτελείωσε με μαχαιριά στο λαιμό.

Ο αποφυλακισθείς  υποστηρίζει ότι ο αδελφός του ήταν άκακος και ίσως έφταιγαν τα χάπια που έπαιρνε, καθώς δεν τον είδε ουτε θυμωμένο ούτε επικινδυνο ούτε μεθυσμένο -αυτό τουλάχιστον υποστηριζει. Ο ίδιος φιλοξενειτο στο σπίτι μιας γυναικας οπότε δεν προσφέρθηκε να παράσχει στέγη στον αδελφό του και έφυγαν απο το μαντρί ακολουθώντας ο καθένας τη μοιρα του.   Ο μεν αποφυλακισθείς ληστής πήγε στην γυναίκα που του παρειχε στέγη, ο δε αδελφός του είναι άγνωστο που κατέληξε μέχρι που σήμερα το πρωι έστησε καρτέρι στο θυμα του την ώρα που η άτυχη γυναικα άνοιγε το μαγαζί της.

Στο κατωτερω βιντεο μιλάει η κορη του θύματος (κόρη απο το δεύτερο γάμο)

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here