Αποφυλακίστηκε ο Ρουπακιάς – Μ. Φύσσα: Εξηγήστε μου τους νόμους-Το βίντεο για τη δράση του

Aποφυλακίστηκε την Παρασκευή το πρωί ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, λόγω συμπλήρωσης του 18μηνου της προσωρινής του κράτησης.

Ο Ρουπακιάς θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η οικογένεια του Π. Φύσσα απαντά στην αποφυλάκιση με το συγκεκριμένο βίντεο που έστειλε στον 9.84

Τη ντροπή του για την αποφυλάκιση του μέλους της ΧΑ εξέφρασε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς. «Αισθάνομαι ντροπή που συμβαίνει αυτό που συμβαίνει, δεν θέλω να πω δικαιολογίες…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν σε όλα τα επίπεδα, και στο νομοθετικό, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε να μην επαναλαμβάνονται τέτοια φαινόμενα. Η δίκη πρέπει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί τέλεια και παύλα» επισήμανε ο κ. Μαντάς.

«Πώς βγαίνει έξω ένας κατ’ ομολογία δολοφόνος;» διερωτήθηκε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η μητέρα του Φύσσα Μάγδα.

«Ο ίδιος είναι κατ’ ομολογία δολοφόνος… Πώς βγαίνει έξω; Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάγδα Φύσσα.

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε» πρόσθεσε.

Την αποφυλάκιση του Ρουπακιά καυτηρίασαν επίσης στον σταθμό μας ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here