Απόδραση με..φυστικοβούτυρο για 12 από φυλακές της Αλαμπάμα

Δώδεκα κρατούμενοι σε φυλακή της Αλαμπάμα κατάφεραν να δραπετεύσουν αφού ξεγέλασαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο!

Πως τα κατάφεραν; Χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο, άλλαξαν τον αριθμό πάνω από πόρτα κελιού, αντικαθιστώντας το με το νούμερο της πόρτας που οδηγούσε σε εξωτερικό χώρο. Στη συνέχεια, φώναξαν στον φύλακα να ανοίξει την πόρτα με τον συγκεκριμένο αριθμό. Μόνο που, ενώ εκείνος νόμιζε ότι τους άνοιγε ένα κελί, στην πραγματικότητα τους άνοιξε την πόρτα που τους επέτρεψε να βγουν έξω.

Στη συνέχεια, οι κρατούμενοι έριξαν μία κουβέρτα πάνω από το συρματόπλεγμα του φράχτη και εξαφανίσθηκαν. Για τους 11 από αυτούς, η ελευθερία κράτησε μόλις οχτώ ώρες, Συνελήφθησαν καθώς δεν είχαν χωρισθεί. Μόνο, ένας, ο Μπράντι Αντριου Κιλπάτρικ παραμένει ελεύθερος.

«Ακούγεται τρελό, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι παμπόνηροι. Προσπαθούν συνεχώς να μας ξεγελάσουν. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες, αυτή τη φορά την… πατήσαμε», παραδέχθηκε ο σερίφης, Τζιμ Αντεργουντ.

Οι δραπέτες ήταν 18-30 ετών. Δύο από αυτούς έχουν κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας, ενώ εκείνος που παραμένει ελεύθερος είχε φυλακιστεί για κατοχή μαριχουάνας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here