Αποδοκιμασία Μητσοτάκη στο ειδικό σχολείο στο Μπραχάμι(βίντεο)

 

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψη του στο ειδικό σχολείο στο Μπραχάμι.

Εκπαιδευτικοί και γονείς ζητούσαν ενίσχυση της παιδείας ενώ ο ο ίδιος δείχνει να εκνευριζεται κατά την συνομιλία του με έναν ανάπηρο που τον περίμενε και του έθεσε τα προβλήματα τους θυμίζοντας τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της κυβέρνησης του.

Το βίντεο

Η ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας και την ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου έκαναν λόγο για προκλητική και σκανδαλώδη επίσκεψη που έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. «Η εγκληματική αδιαφορία που έχει επιδείξει η κυβέρνηση επί μακρόν για την περιφρούρηση της υγείας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, των μαθητών και των οικογενειών τους δεν μπορεί να εξωραιστεί μέσα από χαμόγελα και επικοινωνιακές φιέστες» τονίζει και προσθέτει:

«Είναι ντροπή να μιλάει για δήθεν πρόταξη των εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής στον εμβολιασμό και ακόμα να μην έχει γίνει ούτε ένα (!) εμβόλιο. Είναι απαράδεκτο ακόμα και τώρα να μη γίνονται μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ μέσα στα Ειδικά Σχολεία. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από κανένα αφήγημα περί «ατομικής ευθύνης» η κρατική ανευθυνότητα και αναλγησία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here