Αποχώρησε… ηρωικά τώρα που παρήλθε το αυτόφωρο η Ζαχαράκη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη αποχώρησε απο τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας αφού παρήλθε το αυτόφωρο -την μήνυσε χτες το πρωί  ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης επειδή επέμεινε να τον χαρακτηρίζει καταδικασθέντα συκοφάντη, ενώ έχει αθωωθεί.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δήλωσε ότι «έχει βγει επίσημη ανακοίνωση του κόμματος» και πως «για την ταλαιπωρία που περίμεναν όλοι μέχρι τέτοια ώρα, οι τελευταίοι που ευθυνόμαστε είμαστε εμείς».

Υπενθυμιζεται ότι μετά τη μήνυση η Σοφία Ζαχαράκη «ταμπουρώθηκε» στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση για… εκβίαση και ο  Κυριακος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην…Γεροβασίλη για να της πει ηρωικά … να τηλεφωνήσει στον Τσίπρα, ώστε ο Τσίπρας… να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να πάνε να συλλάβουν την Ζαχαράκη. Η Γεροβασίλη έβγαλε ανακοίνωση οτι παρήλθαν οι εποχές που οι πολιτικοί τηλεφωνούσαν για συλλήψεις.

Ο Βαξεβάνης απο πλευράς του είπε «ανακαλώ τη μήνυση αν ανακαλέσει ότι έχω καταδικαστεί και μέχρι τοτε θα τους ταράξω στη νομιμότητα». Να σημειώσουμε ότι σε περιπτώσεις μηνύσεων  η διαδικασία του αυτοφώρου είναι «αυτόματη».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here