Από τις Βρυξέλλες και τη σύνοδο κορυφής ο Μητσοτάκης συνεχίζει την άθλια καπηλεία της τραγωδίας και των νεκρών στο Μάτι

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης δίνει στις Βρυξέλλες, μια υποτίθεται κορυφαία μάχη για την διάσωση της οικονομίας και των εργαζομένων από τις συνέπειες της πανδημίας, βρήκε χρόνο και ευκαιρία, να συνεχίζει την άθλια καπηλεία των νεκρών της τραγωδίας στο Μάτι.

Με αφορμή αποκαλύψεις της Καθημερινής για διαλόγους μεταξύ του τότε αρχηγού της πυροσβεστικής και του πραγματογνώμονα, ο κ. Μητσοτάκης βρήκε ξανά την ευκαιρία να μιλήσει για δήθεν προσπάθεια συγκάλυψης ων ευθυνών, υιοθετώντας πλήρως και με ανεύθυνο τρόπο, τους ισχυρισμούς κατά της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολιτη.

Η στάση του αυτή, είναι ενδεικτική της όλης στάσης του απέναντι στη τραγωδία. Οταν τη μία κατήγγειλε ως συνυπεύθυνο το  αρχηγό της αστυνομίας αλλά όταν έγινε πρωθυπουργός τον έχρισε Γ.Γ του υπουργείου Προτασίας του Πολίτη!

Οταν μιλώντας στην Γ.Σ του ΟΗΕ χαρακτήρισε την τραγωδία στο Μάτι ως κορυφαίο παράδειγμα της αλλαγής των κλιματικών συνθηκών του πλανήτη!

Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι απλώς δίγλωσσος κατά πώς τον συμφέρει. Είναι και επκιίνδυνος γιατί παίζει παιγνίδια με τους θεσμούς και καπηλεύεται νεκρούς για ιδιον μικροκομματικό όφελος.

Η δήλωση του από τις Βρυξέλλες:

«Όσα αποκαλύπτονται είναι ανατριχιαστικά. Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης. Είναι απαραίτητο να διαλευκανθεί η υπόθεση μέχρι τέλους και να αποδοθούν ευθύνες. Το οφείλουμε στη μνήμη των θυμάτων», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συνεργάτες του για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Καθημερινή» για την τραγωδία στο Μάτι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here