Από την Κρήτη ξεκινά την προεκλογική εκστρατεία ο Aλέξης Τσίπρας

Από την Κρήτη ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αύριο Τρίτη μεταβαίνει στα Χανιά όπου θα συναντηθεί με δημάρχους στο δημαρχείο της πόλης και παραγωγικούς φορείς, ενώ θα μιλήσει στην Κίσσαμο.

Στη συνέχεια θα περάσει από το Ρέθυμνο για να καταλήξει στο Ηράκλειο, όπου την Τετάρτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα έχει συναντήσεις με πολίτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε κάλεσμα να μην επιτραπεί να επιστρέψει στη χώρα το παλιό κατεστημένο που τη βύθιζε 40 χρόνια τώρα.

«Είμαστε εδώ με αποφασιστικότητα να πάμε μπροστά. Και αυτές τις τρεις εβδομάδες θα οργώσουμε την Ελλάδα, για να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει. Και κυρίως, να μην αφήσουμε στη μέση τις ελπίδες και τις προσδοκίες»

Οπως ανέφερε «έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τη χώρα και τον λαό μας από αυτό το κατεστημένο, που, αν και σήμερα καμουφλάρεται, φοράει την προβιά της ήρεμης δύναμης, του μεσαίου χώρου, που είμαστε βέβαιοι ότι αν επιστρέψει, θα επιστρέψει με τους χειρότερους όρους για το λαό μας».

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here