Από ερωτικό πάθος πυροβόλησε οικογένεια με παιδί -Στην Εντατική ο δράστης, τραυματίες δυο αστυνομικοί

Το μάλλον νοσηρό πάθος 37χρονου για νεαρή μητέρα, προκάλεσε τον χτεσινοβραδυνό παροξυσμό βίας στην Άρτα, κατά τον οποίο ο δράστης αφού πυροβόλησε το ΙΧ στο οποιο επέβαινε η γυναίκα με τον συζυγό της και το 10χρονο παιδί τους, πυροβολησε εν συνεχεία και έναν ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης και, τέλος, εναντιον αστυνομικών.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματιστηκαν δυο αστυνομικοί σχετικά ελαφρά και ο ίδιος σοβαρά -χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοι τραυματίσθηκαν από σκάγια στο θώρακα, στην κοιλιά και στο πόδι ο ένας, στο χέρι ο άλλος. Ο πρώτος  χρειάσθηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ενώ ο ελαφρά τραυματίας  πήρε ήδη εξιτήριο. Ελαφρά τραυματίσθηκαν και από τα τζάμια που έσπασαν στο ΙΧ το ζευγάρι. Πιθανόν τον άνδρα να τον βρήκαν και σκάγια στο χέρι.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο 37χρονος ενοχλούσε φορτικά  από διετίας τη νεαρή γυναίκα, η οποία για να απαλλαγεί, κατέφυγε στη δικαιοσύνη. Υπέβαλε 5 μηνύσεις στο χρονικό διάστημα της τελευταιας διετίας και πήρε ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει ο δράστης. Ομως τις τελευταίες ημέρες ο άνδρας άρχισε να την παρακολουθεί ξανά και η γυναίκα κατέφυγε χθες το πρωί και πάλι στις αστυνομικες αρχές όπου κατήγγειλε την εκ νέου επανεμφάνιση του προφανώς ερωτευμένου και ίσως διαταραγμένου άνδρα. Χτες στις 9.30 το βράδυ η ίδια βρισκόταν στο ΙΧ του συζύγου της με το παιδί τους, όταν εμφανισθηκε με καραμπίνα ο δράστης και άρχισε να «ρίχνει». Ο σύζυγος της γυναίκας τραυματιστηκε ελαφρά στο χέρι μάλλον από τα σκάγια αν όχι από τζάμι,  αλλά είχε την ψυχραιμία να πατήσει γκάζι και να απομακρύνει την οικογένειά του, ειδοποιώντας με το κινητό του και την Αστυνομία. Ωσπου να εντοπιστει ο δράστης από τους αστυνομικούς, ο 37χρονος άγνωστο για ποιο λόγο πυροβόλησε και εναντίον ενός βενζινάδικου και του ιδιοκτήτη του, χωρίς να τον πετύχει. Τελικά εντοπίστηκε μισή ώρα αργότερα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου  και τότε σημειώθηκε και η ανταλλαγή πυροβολισμών.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here