Απλήρωτος ένα χρόνο ο εργάτης καθαριότητας που σκοτώθηκε στην Τήνο

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο πατέρας του 48χρονου εργάτη καθαριότητας που σκοτώθηκε με έναν συνάδελφό του,   49 ετών, στην Τήνο, όταν έπεσε σε γκρεμό το απορριματοφόρο που οδηγούσε ο πρώτος. Νεκροί είναι οι Δημήτρης Ταράσης, ο οδηγός,  και ο Ιωάννης Κορίνθιος.

aporimatoforo_tinos

Ενας 24χρονος συνάδελφός τους πρόλαβε και πήδηξε από το απορριματοφόρο και γλίτωσε με σχετικά ελαφρά  τραύματα -ήταν και εκείνος που ειδοποίησε με το κινητό του να πάνε στο σημείο του ατυχήματος ασθενοφόρα.

tinos_gremos

Ο πατέρας του 48χρονου είπε τα εξής:

«Το παιδί μου ήταν ένα χρόνο απλήρωτο και το συντηρούσα εγώ οικονομικά. Ηταν όμως φιλότιμο στη δουλειά του, πολύ εργατικό. Αυτό τον έφαγε…. Πριν ένα χρόνο είχε και άλλο ατύχημα με αυτά τα σαράβαλα, τα απορριματοφόρο. Τότε είχε σπάσει η μπάρα και το παιδί μου σώθηκε απο θαύμα. Τώρα ποιος ξέρει τι χάλασε πάλι σε αυτά τα σαράβαλα που βάζουν τους ανθρώπους να τα οδηγουν…. Εγώ του έλεγα «μην πας στη δουλειά, να τα φτιάξουνε πρώτα, θα σκοτωθείς», αλλά δεν με άκουγε…»

Ο Δημήτρης Ταράσης άφησε δύο παιδιά ορφανά

Υπανθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια ανηφορική στροφή κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες και ότι το απορριματοφόρο τουμπάρησε πολλές φορές στο γκρεμό και έπεσε σε βάθος 120 μέτρων

tinos02

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here