Απίστευτο αλαλούμ στη ΝΔ με τους συντελεστές ΦΠΑ-Δεν ξέρουν ούτε το πρόγραμμά τους!

Απίστευτο αλαλούμ και τσαπατσουλιά στη ΝΔ. Δεν γνωρίζουν ούτε τι λέει το πρόγραμμά που οι ίδιοι κατέθεσαν και διαφημίσουν. Εκτός εάν το πρόκειται για μια ακόμη μεγαλειώδη γκάφα του αρχηγού, που έσπευσε να διορθώσει άρον άρον η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο λόγος για τους συντελεστές ΦΠΑ, που ο κ. Μητσοτάκης όπως είπε στο ΕΤΕ, θα γίνουν δύο, ένας  22% και ένας 11% όπου θα υπαχθεί και το τουριστικό προϊόν. Κουβέντα για τον χαμηλό συντελεστή 6% ο οποίος λογικά καταργείται.

Το ίδιο ακριβώς αναφέρει εξ άλλου και το επίσημο πρόγραμμα της ΝΔ. Συγκεκριμένα στην σελίδα 19 του προγράμματος της ΝΔ προβλέπει “Μείωση του ΦΠΑ, με καθιέρωση τελικά δύο συντελεστών 11% και 22%, από 13% και 24% σήμερα”

Ελα όμως που στον μικρό συντελεστή υπάγονται τα φάρμακα, η ενέργεια και τα βιβλία και που εάν καταργηθεί και πάει στο 11%, αυτά θα αυξηθούν;
Χθες η κ. Μπακογιάννη που ρωτήθηκε δήλωσε ανέτοιμη να απαντήσει. Σήμερα, ε συνέντευξή της στο ΑΠΕ διόρθωσε και τον αδελφό της και το πρόγραμμα της ΝΔ, λέγοντας ότι ο πολύ μειωμένος συντελεστής 6% δεν θα καταργηθεί.
Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά; Η ΝΔ καταργήσει ή όχι τον μειωμένο συντλεσή;
Και μετά λένε για σοβαρό πρόγραμμα και σχέδιο. Ενα αλλαλούμ χωρίς τέλος είναι στη ΝΔ που απλά επιχειρούν να κοροιδέψουν τον κόσμο και να φαρπασουν ψήφους, με μισές αλήθειες και μισά ψέματα.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here