Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ

Ένταση επικράτησε από νωρίς το πρωί στο κατάστημα της οδού Αριστείδου αφού υπήρχε ουρά  σχεδόν 500 ατόμων, λίγο πριν τις 8 το πρωί. Πολίτες περίμεναν πριν ακόμη ανοίξει το κατάστημα για να πάρουν προτεραιότητα. Η μεγάλη ουρά που σχηματίστηκε ξεκινούσε από την οδό Ευριπίδου και έφτανε έως και την Αριστείδου και την είσοδο της ΔΕΗ. Οι πρώτοι έφτασαν έξω από τη ΔΕΗ ήδη από τις 6 το πρωί για να πάρουν προτεραιότητα.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος προσπαθούν μάταια να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Η είσοδος στο κτίριο γινόταν ανά δέκα άτομα, όπως είπε ο διευθυντής του καταστήματος στον ΣΚΑΙ, στη συνέχεια όμως αυτό σταμάτησε, καθώς τα ρολά σηκώθηκαν. Οι περισσότεροι πάντως φορούν μάσκες, ως οφείλουν.

Αν και σε γενικές γραμμές οι πολίτες προσπαθούσαν να τηρήσουν τις αποστάσεις που απαιτούνται λόγω της πανδημίας, αυτό πρακτικά είναι αδύνατο. Τα 8 ταμεία που λειτουργούν φαίνεται πως δεν επαρκούν για τους εκατοντάδες πολίτες που έχουν σπεύσει.

Παρόλα αυτά η ΔΕΗ έχει σημειώσει ότι οι συναλλαγές μπορούν να γίνονται και τηλεφωνικά. Εξάλλου με χθεσινή ανακοίνωση η εταιρεία σημείωνε, ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης (μετά τις 26 Μαρτίου) μεγάλο τμήμα των καταναλωτών μετακινήθηκε σε ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr καθώς οι ηλεκτρονικές πληρωμές αυξήθηκαν κατά 80%, οι νέοι πελάτες e-bill παρουσίασαν αύξηση 300%, τα ηλεκτρονικά αιτήματα αυξήθηκαν 84% και συνολικά πάνω από το 30% του συνόλου των συναλλαγών διενεργείται ηλεκτρονικά. Αντίστοιχα, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 παρατηρείται στο ίδιο διάστημα αύξηση των απαντημένων κλήσεων 45% και επιστροφή 15.000 κλήσεων σε πελάτες μέσω της υπηρεσίας call back.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here