Απίστευτο ξέσπασμα Σαββίδη: «Να φύγει ο Μαρινάκης από το ποδόσφαιρο»!

Ξέσπασε ο Ιβάν Σαββίδης για όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στη Τούμπα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για τους διαιτητές, την Πολιτεία, την ΕΠΟ, το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ζήτησε να γίνει πάλι το ματς με τον Ολυμπιακό διαφορετικά όπως είπε δεν θα κατέβει ο «Δικέφαλος» στη ρεβάνς. Απαίτησε δε ξένους διαιτητές και πρόεδρο της ΕΠΟ μόνο από τη Θεσσαλονίκη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης στην κάμερα του ΟΤΕ:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα μπρος και όλα αυτά προκαλούν όσα απαράδεκτα είδαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είναι παρών εδώ το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας. Πρέπει να μπει ένα τέλος. Δεν μπορεί τέτοιοι διαιτητές να παίζουν. Εγώ δεν είμαι αυτός που νομίζουν.

Εγώ απαιτώ να απομακρυνθούν όλοι οι διαιτητές. Να παραιτηθεί τώρα ο Γκιρτζίκης. Να μεταφέρω τα χαιρετίσματα μου στον Μαρινάκη που έιναι στο Λονδίνο. Πρέπει να κάνει κάτι να σταματήσει αυτή η κατάσταση ή να φύγει από το ποδόσφαιρο.

Αυτό το ματς πρέπει να γίνει ξανά με ξένους διαιτητές. Εμείς δεν θα κατέβουμε στην Αθήνα για το δεύτερο παιχνίδι.

Λέω σε όλους τους διαιτητές να μην παίζουν με τη φωτιά. Οι ενέργειές τους προκαλούν ποινικά αδικήματα στον αγωνιστικό χώρο. Και οικονομικές ζημιές. Δεν ξέρω τι οικονομική ζημιά έχουν κάνει οι οπαδοί που προκλήθηκαν από τον διαιτητή. Τι κάνει η πολιτεία; Πώς είναι δυνατόν μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, ο διαιτητής να κάνει ό,τι γουστάρει; Αυτοί οι διαιτητές δεν φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάολο.

Έβλεπα όλα αυτά και για πρώτη φορά άρχισαν να ντρέπομαι που έχω σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μας ακούσει η Αθήνα. Δεν είναι μόνο Αθήνα όλη η Ελλάδα. Δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο μόνο η Αθήνα. Δεν γίνεται τα αποφάγια της Αθήνας να τα δίνουν σε όλους τους υπόλοιπους. Αμεσα πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές.

Και αν η ΕΠΟ δεν έχει λεφτά, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάζει όλα τα έξοδα για να έρθουν να σφυρίζουν. Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογώ τους φιλάθλους αλλά είμαστε άνδρες. Κάτι πρέπει να μας θίγει. Η πολιτεία πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά των διαιτητών η οποία εσκεμμένα πυροδοτεί τη βία. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και να μείνει μόνος, θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες για τη διάλυση αυτών των φαινομένων.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει μόνο να είναι άνθρωπος από τη Θεσσαλονίκη. Ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους που η διάθεσή τους έχει χαλάσει. Η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ακόμα και αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here