Απήγαγαν 20χρονο μοντέλο, τη νάρκωσαν και την έβαλαν σε δημοπρασία στο «Dark Web»

Μια πρωτοφανής υπόθεση με θύματα νεαρά μοντέλα αποκαλύφθηκε στην Ιταλία. Η ιταλική αστυνομία εκτιμά πως πίσω από την απαγωγή της νεαρής κοπέλας κρύβεται τεράστιο κύκλωμα που απαγάγει και πουλά νεαρές κοπέλες. 

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα που κατηγορείται ότι απήγαγε ένα 20χρονο μοντέλο από τη Βρετανία και το κρατούσε φυλακισμένο σε σπίτι στην Ιταλία, με σκοπό να την πουλήσει σε δημοπρασία στο λεγόμενο «βαθύ» ή «σκοτεινό» διαδίκτυο (dark web).

Η νεαρή γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά για ευνόητους λόγους, ήρθε στο Μιλάνο στις 11 Ιουλίου, νομίζοντας ότι θα πάρει μέρος σε κάποια φωτογράφηση όπως την είχε ενημερώσει το βρετανικό πρακτορείο μοντέλων στο οποίο εργαζόταν.

Αντί γι αυτό, την νάρκωσαν με κεταμίνη και την μετέφεραν μέσα σε μία βαλίτσα. Σύμφωνα με τηνεφημερίδα «Corriere Della Sera» και τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όταν η 20χρονη πήγε στο Μιλάνο για την φωτογράφηση δεν υπήρχαν φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες στο στούντιο, παρά μόνο ο φερόμενος ως δράστης, ο πολωνικής καταγωγής Lukasz Herba, ο οποίος, με μια σύριγγα που περιείχε κεταμίνη (σ.σ. ταχύτατο αναισθητικό φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως σε άλογα) επιτέθηκε στο μοντέλο.

Η αστυνομία λέει ότι της έκανε ένεση στο χέρι πριν τοποθετήσει μία μαξιλαροθήκη πάνω από το κεφάλι της και τη χώσει σε μια μεγάλη βαλίτσα. Στη συνέχεια την μετέφερε σε ένα προάστιο του νότιου Μιλάνου όπου την κράτησε σε ένα δωμάτιο που είχε νοικιάσει με πλαστά έγγραφα και την έθεσε σε δημοπρασία στο Dark Web με αρχική τιμή εκκίνησης τις 300.000 ευρώ σε Bitcoins.

Η νεαρή γυναίκα ήταν αιχμάλωτη για αρκετές μέρες ενόσω πραγματοποιούνταν η πλειοδοτική διαδικασία, αλλά όταν συνήλθε πλήρως από τη νάρκωση είπε στον απαγωγέα της ότι ήταν μητέρα ενός παιδιού 2 ετών, κάτι που ήταν ενάντια στους κανόνες της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία εργαζόταν κατά τα φαινόμενα ο φερόμενος ως δράστης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here