Απελάθηκε από τα Αραβικά Εμιράτα άνδρας που πανηγύριζε για τα φονικά στη Νέα Ζηλανδία

Εταιρεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσε ότι απέλυσε έναν υπάλληλό της επειδή πανηγύριζε για τις πολύνεκρες επιθέσεις σε τεμένη, την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Ζηλανδία.

Πενήντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από ένοπλο που άνοιξε πυρ στο Christchurche, της Νέας Ζηλανδίας, στη διάρκεια της προσευχής των μουσουλμάνων.

«Το σαββατοκύριακο, ένας υπάλληλος της Transguard έκανε εμπρηστικά σχόλια στη σελίδα του στο Facebook με τα οποία εξήρε την ειδεχθή επίθεση στα τεμένη στο Christchurche της Νέας Ζηλανδίας», ανέφερε χθες σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Transguard.

«Έχουμε την πολιτική της μηδενικής ανοχής για την ανάρμοστη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου αυτός ο άνθρωπος παύθηκε άμεσα και παραδόθηκε στις αρχές για να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη», δήλωσε ο διευθυντής Γκρεγκ Γουόρντ. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο υπάλληλος απελάθηκε από την κυβέρνηση των ΗΑΕ.

Η Transguard δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα σχόλια αλλά ούτε και το όνομα, την εθνικότητα και την θέση που κατείχε ο υπάλληλος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here