Απειλές κατά της οικογένειάς του καταγγέλλει ο Σπύρος Δανέλλης

Αίτημα για παροχή προστασίας στην οικογένειά του υπέβαλε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης σε επικοινωνία που είχε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη.

Οπως είναι γνωστό, ο  κ.Δανέλλης έχει δηλώσει ότι θα υπερψηφίσει την Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ δήλωσε πως θα παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε στην κ.Γεροβασίλη τα σχετικά τεκμήρια των απειλών που δέχεται κατά της ζωής τους και μελών της οικογένειάς του.

Σημειώνεται ότι χθες η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές, οι οποίοι έχουν επίσης προβεί σε σχετικές καταγγελίες.

Μεταξύ αυτών, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, έχει δεχθεί φακέλους με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια γυναικών με την προειδοποίηση ότι θα της συμβεί το ίδιο αν ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ανάλογες απειλές φέρεται να έχει δεχθεί και ο Κώστας Ζουράρις παρά το γεγονός ότι έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here