Απέχει από το ντέρμπι η Θύρα 13-Απαιτεί από Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές

Δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Απέχουν οι οργανωμλενοι της Θύρας 13 από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απαιτούν από τον Ααφούζο να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από 50 άτομα, διέκοψε την προπόνηση στο Κορωπί και τα «έψαλε» στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας για την άθλια εικόνα της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Και λίγες ώρες αργότερα, ήρθε επίσημη ανακοίνωση της Θύρας 13 όπου οριστικοποίησε την αποχή της από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Ταυτόχρονα, κάλεσε ανήμερα του ντέρμπι (2 μ.μ.) τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε μηχανοκίνητη ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας όπου θα απαιτηθεί να φύγει ο Γιάννης Αλαφούζος άμεσα από την ΠΑΕ και να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού

6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναϊκού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια… καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν…

Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…

Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

  • ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
  • ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
  • ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
  • WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
  • ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here