Πατέρας και γιός σκοτώθηκαν πέφτοντας από σκαλωσιά -Tρίτος θάνατος σε ένα 24ωρο

Οικογενειακή τραγωδία με θύματα  πατέρα και γιο σημειώθηκε σήμερα στη Ζάκυνθο, στις Αλυκές. Σκοτώθηκαν πέφτοντα από ύψος 8 μέτρων 60χρονος πατέρας και 30χρονος γιος.

Στην Πάτρα σκοτώθηκε πέφτοντας από σκαλωσιά και ένας 65χρονος.

Οσον αφορά στα γεγονοτα της Ζακυνθου, ο 60χρονος Αναστάσιος Μαρούδας, με τον 30χρονο γιό του Νικόλαο Μαρούδα, έκαναν μόνοι τους οικοδομικές εργασίες στην  υπό ανέγερση επιχείρησή τους στην περιοχή των Αλυκών, στήνοντας μια σχετικά πρόχειρη σκαλωσιά. Συγκεκριμένα δούλευαν στο χώρο που προοριζόταν για φρεάτιο του ασανσέρ. Εκεί οι δύο άνδρες στηρίχτηκαν σε ένα δοκάρι που δεν άντεξε το βάρος τους και δυστυχώς έπεσαν και τραυματιστηκαν θανάσιμα και οι δύο.

Τραγικότερη φιγουρα η σύζυγος και μητέρα που επειδή πατέρας και γιος δεν απαντουσαν στο κινητό, πήγε να τους βρει εκει που ήξερε ότι θα βρισκονταν -στην επιχείρηση που έφτιαχναν. Οταν τους είδε στο φρεάτιο έπαθε σοκ και ειδοποίησε αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά πια και για τους δύο άνδρες. Οταν απεγκλωβίστηκαν στις 5 το απόγευμα από Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ ήταν νεκροί.

Στην Πάτρα εν τω μεταξύ σκοτώθηκε 65χρονος άνδρας, πέφτοντας από ύψος 5 μέτρων, πάλι από σκαλωσιά, στην οδό Ιωάννη Διακίδη, στην περιοχή της Περιβόλας.

Εκεί όμως, παρότι οι αρχικές πληροφορίες αναφέρονταν σε εργατικό ατύχημα, εν συνεχεία μαθεύτηκε ότι πιθανόν ο 65χρονος να είχε ανέβει στη μοιραία σκαλωσιά απλώς για να μιλησει με έναν γνωστό του που δουλευε στην συγκεκριμένη οικοδομή.

Ο άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία, χωρίς να καταφέρουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρότι έσπευσαν στο σημείο.

Στον τόπο του τραγικού περιστατικού έφτασαν και δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες θα διεξάγουν έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.

Αρχικά είχε θεωρηθεί «εργατικό ατυχημα», όμως νεότερες πληροφορίες της τοπικής ειδησεoγραφικής ιστοσελίδας thebest.gr αναφέρουν ότι στη σκαλωσιά εργαζόταν φιλικό πρόσωπο του 65χρονου και ότι ο δεύτερος ανέβηκε στη σκαλωσιά για να συζητήσουν.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here