Απαράδεκτες δηλώσεις Πικραμένου για «περιφρούρηση» των προσφύγων

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,  Παναγιώτης Πικραμμένος, βρίσκεται στη Σάμο και στις 2 το μεσημέρι υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, που έφτασε στο νησί για να δει από κοντά τα πορτογαλικά πληρώματα της frontex. Στη Σάμο βρίσκεται και ο Αλκιβιάδης Στεφανής εκ μέρους της κυβέρνησης επίσης.

Απαράδεκτη δήλωση Πικραμένου

Όπως παρατηρεί το astraparis.gr της Χίου, ο Π. Πικραμένος προέβη σε μια απαράδεκτη δήλωση δεδομένη της ιδιότητάς του ως πρώην δικαστικού λειτουργού:

«Η κυβέρνηση προτίθεται τους μετανάστες πλέον να τους περιφρουρεί, να μην τους αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να δημιουργήσει κλειστές υποδομές κατά τα πρότυπα της Γερμανίας», φέρεται να είπε  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Σάμο, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019.

Αυτά από έναν πρώην ανώτατο δικαστικό λειτουργό, που και εκ της προτέρας θέσεώς του οφείλει να γνωρίζει ότι αυτά που λέει αντίκεινται στο ενωσιακό δίκαιο.

Αν, λοιπόν, αυτά λέει ο και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό πού μπορεί να φτάσει κανείς όσο κατεβαίνουμε – ιεραρχικά – πιο κάτω.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here