Απάντηση Παππά σε Βενιζέλο: Καμία πολιτική απάτη δεν τον διασώζει

Με μια λιτή αλλά σκληρή δήλωσή του ο Ν. Παππάς απαντά στο άρθρο του Ε. Βενιζέλου, επισημαίνοντας ότι παρ΄ότι ειδικός στις πολιτικές απάτες τίποτα δεν μπορεί να διασώσει τον ίδιο και τον παλιό πολιτικό σύστημα.

Η δήλωση του κ. Παππά:

Αναγνωρίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι ειδικός της πολιτικής απάτης. Ωστόσο καμία απάτη δεν είναι σε θέση να τον διασώσει. Ο λαός με ισχυρή και καθαρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτρέψει τις προσπάθειες νεκρανάστασης του παλιού πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Βενιζέλος σε άρθρο του στη προσωπική ιστοσελίδα, εξαπέλυσε επίθεση  στον πρωθυπουργό. Το άρθρο με τίτλο “Το  στρατηγικό πλαίσιο των εκλογών» κατηγορεί  τον  Αλέξη Τσίπρα  για τα πεπραγμένα του από την ανάληψη της εξουσίας, ενώ επιχειρεί να αποδομήσει και τη τακτική της ταχείας προσφυγής στις κάλπες που επέλεξε ως διέξοδο η «ομάδα Τσίπρα» κάνοντας λόγο για «πολιτική απάτη».

Στο άρθρο του ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι «η παραίτηση της κυβέρνησης δεν είναι κάποια ευφυής πολιτική πρωτοβουλία. Οφείλεται θεσμικά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση απώλεσε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία μετά την διαφοροποίηση μεγάλου αριθμού βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την κεντρική, τελική επιλογή της συνομολόγησης και ψήφισης του “μνημονίου Τσίπρα”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here