Απάντηση Παπαδημούλη σε Βέμπερ για τον «κομμουνιστή» Τσίπρα: Δυστυχώς για σένα, θα τον βλέπεις πολλά χρόνια πρωθυπουργό

Απάντηση  στις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Βέμπερ δήλωσε ότι «το μόνο πρόβλημα που παραμένει ακόμη για την Ελλάδα είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας, είναι κομμουνιστής».

Σχολιάζοντας στο ευρωπαικό δίκτυο  Euractiv, τη νέα αυτή επίθεση του Γερμανού επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) ο κ. Παπαδημούλης είπε:

«Ο Μ. Βέμπερ είναι και πάλι σε απόλυτη αναντιστοιχία με την πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και με τους Ζ. Κ. Γιούνκερ και Βάλντις Ντομπρόβσκις, οι οποίοι ανήκουν επίσης στο ΕΛΚ αλλά βλέπουν θετικά τη συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της. Αυτή η δήλωση είναι επίσης σε αντίθεση με την ίδια τη γερμανική κυβέρνηση, η οποία συνέβαλε στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας.

Ο κ. Βέμπερ μπορεί να βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα ακόμη και στον ύπνο του. Θα πρέπει όμως να τον ενημερώσω ότι δυστυχώς γι’ αυτόν θα τον βλέπει και στον ξύπνιο του, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας για πολλά ακόμη χρόνια.

Αναμένω το σχόλιο της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με αυτή την άνευ προηγουμένου δήλωση, η οποία συνιστά μνημείο φανατισμού και αναχρονισμού».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here