Απάντηση ΝΔ σε Τσίπρα με χαρακτηρισμούς-Χαρίτσης: Εξυπνακισμοί και μικροπολιτική υποκρισία

Με χαρακτηρισμούς κατά του κ. Τσίπα και χωρίς απαντήσεις επί της ουσίας για όσα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, το Μαξίμου -διά στόματος του εκπροσώπου του, Στέλιου Πέτσα- σχολίασε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

Ο κ. Πέτσας είπε για τον πρώην πρωθυπουργός ότι «παραμένει αδιόρθωτος… δεν μπορεί να ωριμάσει… δεν έχει ιδέα από το πώς δουλεύει η οικονομία… αράδιασε, πάλι, αμέτρητα ψέματα».

«Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, τον λόγο έχουν οι εξυπνακισμοί. Λογικό. Πώς να εξηγήσει άλλωστε η ΝΔ την μικροπολιτική υποκρισία της στην οικονομία, το προσφυγικό και το Μακεδονικό!», ανταπάντησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης.

Η δήλωση Πέτσα:

«Μετά το “Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” και το “Παράλληλο Πρόγραμμα” ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη “έτσι, χωρίς Πρόγραμμα”. Μόνο για να πει “είμαστε ακόμη ζωντανοί” στο εσωκομματικό του ακροατήριο και να αραδιάσει, πάλι, αμέτρητα ψέματα. Ψέματα στην κυβέρνηση; Περισσότερα ψέματα στην αντιπολίτευση…

Έπεισε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχει ιδέα από το πώς δουλεύει η οικονομία και το πλήγμα που της προκάλεσε με κύριο θύμα του τη μεσαία τάξη.

Απέδειξε ότι δεν μπορεί να ωριμάσει. Απέδειξε κυρίως ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την ετυμηγορία των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Η Ελλάδα όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Κοιτάζουμε μπροστά, όλοι μαζί, για να λύσουμε τα προβλήματα που συσσώρευσε η προηγούμενη κυβέρνηση και να βγάλουμε από τις πλάτες των πολιτών τα βάρη που τους φόρτωσε. Με επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους.

Ο κ. Τσίπρας λέει “είμαστε εδώ”. Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here