Νεα απάντηση-επίθεση Ζωής σε Μαξίμου: Κάποιοι ανέλαβαν να σκοτώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Κατάπτυστη χαρακτήρισε την ανακοίνωση  αυτή που έβγαλε το προεδρείο τη Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για μη συμμετοχή των βουλευτών του στις επιτροπές και τις συνεδριάσεις της Βουλής, η πρόεδρος της Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Εκείνοι που ανέλαβαν να σκοτώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου του, θα αναλάβουν την ευθύνη», συμπλήρωσε απευθύνοντας τις βολές της προς το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Να μην συρρικνώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά του Μαξίμου που απλώνεται βαριά τον τελευταίο καιρό.  Μόνο θλίψη προκαλεί από προσποιούμενους ότι εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως σύνολο, να επιχειρείται να ματαιωθούν τόσο σημαντικές συζητήσεις< συμπλήρωσε.

Η σημερινή συζήτηση που όρισε η Πρόεδρος τη Βουλής αφορούσε την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και είχε ως μοναδικό αντικείμενο την διατύπωση αιτήματος προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για μεταβίβαση των πρακτικών του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών που έγινε την επομένη του δημοψηφίσματος.

«Γνωρίζω», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου «ότι δεν συνεδρίασε το Προεδρείο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Τορπιλίζουν τεοια φαινόμενα, τη δημοκρατία. Η Βουλή δεν αυτοκαταργείται, δεν διαλύεται. Είναι λυπηρό να αποτρέπεται η λειτουργία μιας τόσο σημαντικής επιτροπής και οι δύο συνεδριάσεις της Ολομέλειας. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να λέγεται ότι δεν θα μετάσχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε.

Οπως παρατήρησε η Πρόεδρος της Βουλής, η κυβέρνηση μέχρι τώρα με την παρελκυστική πολιτική της ματαίωσε την συζήτηση για το χρέος. Για τις γερμανικές αποζημιώσεις, είπε ότι η επιτροπή δημιουργήθηκε και ανέδειξε στα 340 δις ευρώ που προσδιορίσθηκε η οφειλή.

Λόγω έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση αναβλήθηκε για αύριο στις 2 το μεσημέρι.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here