Απαγορευτικό απόπλου & κλειστά σχολεία στις Κυκλάδες

Σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας.  Οπως ανακοίνωσε το Λιμενικό δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα πρωινό δρομολόγιο για τα νησιά του Αιγαίου από το λιμάνι του Πειραιά ενώ δεμένα θα μείνουν τα πλοία σε Λαύριο και Ραφήνα. Κλειστό είναι και το πορθμείο Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο των 6 από Αρκίτσα για Αιδηψό.

Δεμένα τα πλοία και από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τις Σποράδες ενώ δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια από Καβάλα για Πρίνο και Θάσο. Κλειστό είναι και το πορθμείο Ρίο-Αντίρριο. Εκτελούνται τα δρομολόγια από Πέραμα για Παλούκια.

Κλειστά σχολεία στις Κυκλάδες

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία στη Μύκονο, την Τήνο και την Ανδρο, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Λόγω των θυελλωδών ανέμων που προβλέπονται, για την προστασία των μαθητών και προς αποφυγή ατυχημάτων αποφασίστηκε να μη λειτουργήσουν τα σχολεία. Συγκεκριμένα, στην Τήνο θα μείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες την Τετάρτη, στην Ανδρο, ενώ ανάλογη απόφαση λήφθηκε και στη Μύκονο. Στην Ανδρο, αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί και οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here