Απαγωγή δύο 11χρονων μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας

Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται από το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην εξαφάνισή τους φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75 μ. περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Οι αρχές αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα σκίτσο του φερόμενου απαγωγέα, με βάση την περιγραφή δύο παιδιών που υποστηρίζουν ότι τον είδαν.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο μεσήλικας φέρεται να συστήθηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος, με αποτέλεσμα αυτά να τον ακολουθήσουν. Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο άγνωστος ζήτησε από παιδιά βοήθεια για να μεταφέρουν κάτι, εκείνα ανταποκρίθηκαν και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Σε πλήρη κινητοποίηση οι αρχές, αξιολογούν πληροφορίες και «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από το σχολείο.

Από την πρώτη στιγμή στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ έχει δημιουργηθεί Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεως Κρίσεως.

Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες στα οδοφράγματα ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης να περάσει με τα παιδιά στις κατεχόμενες περιοχές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here