Αντίθετη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη διακοπή του πρωταθλήματος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αντίθετη με τη διακοπή του πρωταθλήματος και το εξέφρασε δημόσια με ανακοίνωση.

Όπως υπογραμμίζουν οι «πράσινοι», πρόκειται για μια δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, η οποία θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα.

Η ανακοίνωση:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ‘’συγχωροχάρτι’’ σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία. Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here