Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Ωρωπό- «Οχι» σε ομιλία Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη

 

Nα ματαιωθεί η εκδήλωση που επιχειρεί να στήσει σήμερα Σάββατο η Χρυσή Αυγή με ομιλητές του υπόδικους Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη στον Ωρωπό ζητεί η Επιτροπή Αγώνα της πόλης καλώντας τους κατοίκους να ανταποκριθούν μαζικά στην κινητοποίηση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Ωρωπού, «στα προσφυγικά Νέα Παλάτια, στην πόλη που έκτισαν πριν από 100 χρόνια οι ξεριζωμένοι Μικρασιάτες, οι Φασίστες και οι Νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι!

Στον τόπο που την περίοδο της δικτατορίας μαρτύρησαν στις πολιτικές Φυλακές Ωρωπού εκατοντάδες αγωνιστές της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας δεν χωρούν χουντικοί και ρατσιστές!

Όλος ο λαός του Ωρωπού λέει ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ! Καλούμε κάθε Δημοκράτη, κάθε Aντιφασίστα Aγωνιστή στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουμε το Σάββατο 7 Ιούλη 2018 στην είσοδο των Φέρρυ-Μποτ στις 18:30».

Η ΚΕΕΡΦΑ από την πλευρά της αναφέρει:

«Όλες/οι στην αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο 7 Ιούλη στις 6.30 μμ. στην είσοδο των Φέρρυ- Μποτ στον Ωρωπό

Λίγες μέρες μετά τις απειλές Μπαρμπαρούση στη Βουλή για πραξικόπημα, οι υπόδικοι νεοναζί αντί να σαπίζουν στη φυλακή για τα εγκλήματά τους, οργανώνουν συγκέντρωση μίσους στον Ωρωπό στην πλατεία Ηρώων με ομιλητή τον φύρερ Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη.

Είναι τεράστια πρόκληση να εμφανίζονται οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της Χούντας σε μία περιοχή που εκατοντάδες αγωνιστές βασανίστηκαν κατά την περίοδο της δικτατορίας στις φυλακές Ωρωπού.

Δεν θα τους αφήσουμε! Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα, τα συνδικάτα, η Αριστερά και κάθε δημοκράτης και δημοκράτισσα δίνουμε βροντερή απάντηση και στον Ωρωπό και σε κάθε σημείο που προσπαθούν να χύσουν το φασιστικό τους δηλητήριο και να οργανώσουν επιθέσεις.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here